ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Κατάσχεση παράνομου φορτίου καυσοξύλων από υπαλλήλους του Δασαρχείου Λάρισας


Σε κατάσχεση δέκα (10) Χ.Κ.Μ. καυσόξυλα Οξυάς, προχώρησαν Δασοφύλακες του Δασαρχείου Λάρισας, αφού ο οδηγός Ι.Χ.Φ. οχήματος, που κινούνταν επί της Π.Ε.Ο. Λάρισας - Θεσ/νικης,  δεν είχε τα απαραίτητα για την μεταφορά Δασονομικά έγγραφα.
Οι Δασικοί υπάλληλοι, οδήγησαν το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στον χώρο του Δασικού Φυτωρίου Λάρισας όπου και προχώρησαν στην κατάσχεση του παράνομου φορτίου, της άδειας κυκλοφρίας του οχήματος και των πινακίδων κυκλοφορίας. Το κατασχεθέν όχημα παρέμεινε υπό την μεσεγγύηση του ιδιοκτήτη του.
Κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας, διαπιστώθηκε ότι το παράνομο φορτίο προέρχεται από καυσόξυλα χορήγησης ατομικών αναγκών της υπηρεσίας σε κατοίκους ορεινής κοινότητας του Ν. Λάρισας.
Ήδη με σχετική απόφαση του Δασάρχη Λάρισας επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο στον παραβάτη, ύψους άνω των χιλίων (1.000) Ευρώ.
Η σχηματισθείσα  δικογραφία υπεβλήθη στον αρμόδιο εισαγγελέα.. 

2 σχόλια:

  1. στην κορινθια γινετε ο χαμος ολοι ποθλανε ξυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου εμείς εκπροσωπούμε τους συναδέλφους της Κεντρικής Ελλάδος. Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για την περιοχή που αναφέρεις αλλά είμαι σίγουρος ότι και εκεί οι συνάδελφοι καταβάλλουν τις ίδιες υπεράνθρωπες προσπάθειες για την πάταξη του φαινομένου. Ευχαριστώ για το σχόλιό σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή