ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 - 2018

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου, ευχόμαστε σε όλους τους φίλους κυνηγούς, να έχουν μία Καλή και προπάντων Ασφαλή Κυνηγετική σεζόν.
Να υπενθυμίσουμε σε όλους την αναγκαιότητα της τήρησης όλων των γραπτών αλλά και των άγραφων νόμων που διέπουν την παραδοσιακή κυνηγετική δραστηριότητα. Η αυστηρή και χωρίς παρεκλήσεις τήρηση αυτών των κανόνων εξασφαλίζει την συνέχιση του παραδοσιακού κυνηγιού στην χώρα μας.
Επίσης να μην ξεχνάμε τις αυστηρές διατάξεις που ισχύουν γύρω από τα ζώα συντροφιάς και να επιστήσουμε την προσοχή γύρω απ' αυτές σε όλους τους φίλους κυνηγούς.
Ιδιαίτερη προσοχή και στην χρήση των προβλεπόμενων φωσφορίζοντων γιλέκων κατά την άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας. Η χρήση τους σώζει ζωές στην κυριολεξία,,,,,
Ο Σύλλογός μας θα είναι πάντοτε θερμός συμπαραστάτης και ενεργός συνεργάτης όλων των κυνηγών και των κυνηγετικών οργανώσεων της Ζ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας & Νήσων Σποράδων, με τους οποίους και έχει άλλωστε από πολύ παλιά άψογες σχέσεις. Επίσης με τους φίλους και συναδέλφους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την προστασία των θηραμάτων μας, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της αγαπημένης δραστηριότητας όλων των νομίμων κυνηγών.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου